Geen categorie

Wormgaten in de Koran

http://www.speed-light.info/miracles_of_quran/wormholes.htm

WormholeKijk omhoog naar de nachtelijke hemel en selecteer een ster als bestemming. Kan een mens bereiken deze ster door gewoon te lopen paar stappen?Algemene relativiteitstheorie verklaarde een mechanisme om grote afstanden te contracteren in een paar meter. Albert Einstein noemde dit mechanisme ‘bruggen’ in de ruimte-tijd. Vandaag, wetenschappers noemen ze wormgaten.

Een wormgat fungeert als een snelkoppeling het aansluiten van twee afgelegen regio’s in het universum.

God gaf deze manier van vervoer naar zijn engelen het hele universum. De Koran noemt ze ‘Ma’arej’ (معارج) en beschrijft hoe engelen te gebruiken voor lange afstanden. Vandaag moslims weten dat deze ‘Ma’arej’ is wat wetenschappers noemen wormgaten.

Natuurkundigen weten hoe een wormgat werkt, maar hebben nooit echt gebruikt één. Weet je nog hoe een wrijvingsloze achtbaan werken? Dat wil zeggen, je hoog beginnen en langzaam dan ga je naar beneden en snel, maar als je een back-up terug te komen naar uw vorige hoogte keert u terug naar uw vorige langzame snelheid? Nou, het wormgat is de meest efficiënte achtbaan je je kunt voorstellen. Energie is niet nodig om door het wormgat, dat wil zeggen, kunt u eenvoudig overschakelen van uw raketten. Zwaartekracht versnelt u en trekt u door en dan verdrijft u de andere kant. U voelt alsof je overspoeld door de golven op het strand; niets meer. Op je weg door, de zwaartekracht zorgt ervoor dat je de klok langzamer lopen en je heerser te krimpen. Distant waarnemers zie je versnellen tot relativistische snelheden; daardoor je energie (en massa) dramatisch toenemen volgens hen; maar als je aan de andere kant alles keert terug naar normaal (klok, heerser …).

[Koran 70,1-4] Iemand vroeg over de straf die de ongelovigen zullen overkomen; (Een straf) dat niemand af te weren heeft; (een boete) van Allah (die eigenaar is) wormholes [Ma’arej in het Arabisch] De engelen en de geest gaan tot Hem op een dag, de maatregel waarvan vijftigduizend jaar.

Elk object dat door dit wormgat zal ook ervaren dit hetzelfde moment verwijding (een dag binnen wormgat versus 50.000 jaar op Aarde) en niet alleen die engelen. Dit tijddilatatie niet zeggen hoe lang het duurt voordat u het wormgat te steken, het is gewoon zegt dat wanneer u door het wormgat je ouder wordt door deze verhouding. Meer.

Moslims geloven ook dat wormgaten zijn niet strikt voor het gebruik van de engelen. Hun profeet gebruikte een wormgat eenmaal in de ‘Israa & Mi’raj’ (Mi’raj معراج is enkelvoud van Ma’arej). Meer info.

God zegt dat die wormgaten zijn deuren in de hemel die overeenkomst interstellaire afstanden in loopafstanden; de resulterende landschap is bizar: God zegt dat degenen die niet geloven in het bericht zal het niet geloven, zelfs als Hij liet hen een grotere teken. Hij creëerde mooie torenhoge structuren in de hemelen. Als Hij opent voor degenen ongelovigen een deur in de hemel en laat ze blijven passeren het naar die verre structuren, zouden ze niet geloven dat ze echt er door gewoon te lopen paar stappen. In plaats daarvan zouden ze denken dat ze gewoon optische illusies:

[Koran 15,13-17] Zij geloven niet de boodschap, net als degenen die hen voorafgegaan; Zelfs als we [God] geopend op hen uit de hemel een deur en zij bleven op doorreis zou ze zeggen: ‘Onze ogen is bedazzled, eerder hebben we betoverd’. Het is wij [God] die torenhoge structuren hebben gemaakt in de hemel en maakte ze mooi voor toeschouwers. En Wij beschermde hen van alle kwade geest vervloekt.

Hier zouden ze niet hun eigen ogen niet geloven denken dat wat ze zien niet echt is. Ze zouden niet geloven dat ze naar die hemelse structuren door simpelweg te lopen paar stappen. Maar God staat erop dat wat ze zien echt is en niet illusies (dat wil zeggen, ze echt daar aankwamen).

[Koran 21,104] Op de dag waarop Wij zullen vouw de hemel, zoals de map compacts de boeken, en zoals We ontstond de eerste schepping We zullen het terug; een belofte (bindend voor ons);zeker zal Wij leveren.

Hier belooft God aan het maken Big Crunch niet door de zwaartekracht, maar eerder door het vouwen van de Hemel als een boek, dat wil zeggen, door hetzelfde mechanisme Hij bestuurt wormgaten. Dit betekent dat deze Big Crunch kan beginnen en eindigen in een fractie van een seconde!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s