ARTIKELEN

Het wonder van ZamZam water

Het water niveau van ZamZam is ongeveer 10,6 meter onder de oppervlakte. Toen het ZamZam water continu werd gepompt voor meer dan 24 uur met een pompsnelheid van 8.000 liter per seconde, zakte het water tot bijna 44 meter onder de oppervlakte, maar toen het pompen was gestopt verhoogde het niveau onmiddelijk weer naar 13 meter in de 11e minuut. Het is het wonder van Allah (de Onderhouder).

8.000 liter per seconde betekent 8000×60 x seconden=480.000 x 60 minuten = 28,8 miljoen liter per uur en 28,8 miljoen liter per uur betekent 28.800.000 x 24 dagen = 691,2 miljoen liter per dag. Dus er werd 690 miljoenen liters ZamZam water in 24 uur opgehaald, en het werd opnieuw geleverd door het wonder van Allah (de Hersteller) in slechts 11 minuten.

Er zijn 2 wonderen te vinden, het eerste is dat de ZamZam water bron onmiddelijk opnieuw werd gevuld, en het tweede wonder is dat Allah (de Onafhankelijke) de extra-gewoonlijk krachtige Aquifer [¹] niet liet overstromen. Anders zou de wereld zinken.

De vertaling van het woord ZamZam betekent “Stop! Stop!”. Het water heeft geen kleur of geur maar heeft een heldere smaak.

 

Voetnoten:
[¹] Aquifer: Een laag in de bodem die in staat is om een groot volume grondwater te transporteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s